Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
19.01.2020
Veselé pleny zase v novém
Váš oblíbený e-shop cestuje a zkoumá, kde mu bude dobře. Bude tento čtvrtý pokus o zachování oblíbeného plenkového krámku úspěšný? Já si to moc přeju.... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
23.02.2020 Plenky
Proč budete i vy milovat vlňáčky
Tahle doba asi opravdu nahrává a vyžaduje jednoduchá a co nejméně pracná řešení. Jinak si nedovedu vysvětlit, proč se  PUL svrchní kalhotky  těší větš... číst celé
21.02.2020 Plenky
Látkování novorozeného miminka
Jeden z nejčastějších dotazů nastávajících maminek se týká toho, jaké plenky jsou nejvhodnější pro novorozená miminka. Pojďme si to tedy trochu rozebr... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Janě Kopejtkové, se sídlem Běsno 37, 439 86 Kryry, IČ 01641841, zapsaná v Živnostenském rejstříku MěÚ Podbořany (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Proč budete i vy milovat vlňáčky
23.02.2020 Plenky
Proč budete i vy milovat vlňáčky
Tahle doba asi opravdu nahrává a vyžaduje jednoduchá a co nejméně pracná řešení. Jinak si nedovedu vysvětlit, proč se  PUL svrchní kalhotky  těší větš... číst celé
Látkování novorozeného miminka
21.02.2020 Plenky
Látkování novorozeného miminka
Jeden z nejčastějších dotazů nastávajících maminek se týká toho, jaké plenky jsou nejvhodnější pro novorozená miminka. Pojďme si to tedy trochu rozebr... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu

\\\ připravuji \\\

Kde nás najdete

Běsno 37, 439 86 Kryry 

(Pokud se chcete zastavit, domluvte se předem, prosím.)

Kontakty
Jana Kopejtková
Jana Kopejtková
(Po-Pá, 9-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.