Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
19.01.2020
Veselé pleny zase v novém
Váš oblíbený e-shop cestuje a zkoumá, kde mu bude dobře. Bude tento čtvrtý pokus o zachování oblíbeného plenkového krámku úspěšný? Já si to moc přeju.... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
23.02.2020 Plenky
Proč budete i vy milovat vlňáčky
Tahle doba asi opravdu nahrává a vyžaduje jednoduchá a co nejméně pracná řešení. Jinak si nedovedu vysvětlit, proč se  PUL svrchní kalhotky  těší větš... číst celé
21.02.2020 Plenky
Látkování novorozeného miminka
Jeden z nejčastějších dotazů nastávajících maminek se týká toho, jaké plenky jsou nejvhodnější pro novorozená miminka. Pojďme si to tedy trochu rozebr... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Janě Kopejtkové, se sídlem Běsno 37, 439 86 Kryry, IČ 01641841, zapsaná v Živnostenském rejstříku MěÚ Podbořany (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@vesele-pleny.cz  s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Proč budete i vy milovat vlňáčky
23.02.2020 Plenky
Proč budete i vy milovat vlňáčky
Tahle doba asi opravdu nahrává a vyžaduje jednoduchá a co nejméně pracná řešení. Jinak si nedovedu vysvětlit, proč se  PUL svrchní kalhotky  těší větš... číst celé
Látkování novorozeného miminka
21.02.2020 Plenky
Látkování novorozeného miminka
Jeden z nejčastějších dotazů nastávajících maminek se týká toho, jaké plenky jsou nejvhodnější pro novorozená miminka. Pojďme si to tedy trochu rozebr... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu

\\\ připravuji \\\

Kde nás najdete

Běsno 37, 439 86 Kryry 

(Pokud se chcete zastavit, domluvte se předem, prosím.)

Kontakty
Jana Kopejtková
Jana Kopejtková
(Po-Pá, 9-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.